logo
Beko DIS 25011

Beko DIS 25011

93%
Beko DIS 25011
Krátký popis: Parametry Beko DIS 25011 Popis produktu Praktická vestavěná myčka má kompaktní šířku 45 centimetrů, a tak se vejde i ...
Výrobce: Beko
Kategorie: Myčky nádobí
Cena od:   6 490 Kč
Popis produktu

Parametry Beko DIS 25011

Popis produktu

Praktická vestavěná myčka má kompaktní šířku 45 centimetrů, a tak se vejde i do menší kuchyně. Abyste byli neustále v obraze ohledně probíhajícího mytí, je myčka vybavena LED signalizací na podlahu. Pokud potřebujete rychle a přitom účinně umýt nádobí, pomůže funkce Quick&Clean, která má hotovo za pouhých 58 minut. Nechybí ani program pro poloviční náplň, extra intenzivní program nebo program pro každodenní mytí.

Všestranné použití

Pro různé situace je myčka vybavena pěti různými programy. Dokáže si poradit s poloviční náplní i obzvlášť špinavým nádobím.

Světelná signalizace

U vestavěných spotřebičů není možné zjistit informace o probíhajícím programu na venkovním displeji, proto je myčka vybavena LED signalizací provozu, která zobrazuje informace o probíhajícím programu přímo na podlahu kuchyně.

Rychlý a efektivní program Quick&Clean

Během necelé hodiny dokáže myčka umýt i usušit plnou náplň ve speciálním rychlém programu Quick&Wash, který poskytne plnohodnotnou péči během 58 minut.

Praktické vychytávky

Spotřebič je vybaven odloženým startem, takže může běžet zatímco budete pryč a bude mít hotovo až se vrátíte. Pro maximální pohodlí podporuje tablety All in one.

Top v kategorii