Dokonalé espresso je výsledkem dokonalé kombinace několika vstupních faktorů – čerstvé mleté kávy, správně upěchované kávy, správného tlaku a v neposlední řadě i teploty vody. Kolísáním teploty během extrakce dochází ke ztrátě pěny a výsledná káva ztrácí svou krásnou kávovou barvu během několika vteřin.
Espresso přístroj Sage SES875 přichází s inovativní technologií kontroly teploty v průběhu celé extrakce.
Elektronický PID systém zaznamenává teplotu v průběhu celé doby extrakce a zajišťuje stabilitu teploty během celého procesu.
Integrovaný kónický mlýnek s kovovým mlecími kameny
Tepelný systém Thermocoil
Elektronický systém kontroly teploty zajišťuje stálou teplotu během extrakce kávy ( +/-1°C)
Systém nízko-tlakového předspaření
Automatické i ruční nastavení množství extrahované kávy
Ukazatel tlaku při extrakci kávy
Odnímatelný KOVOVÝ tamper (možnost praktického uložení v přístroji)
Samostatný vývod horké vody 360° otáčivá tryska na páru 2l vyjímatelný zásobník na vodu s filtračním systémem
Funkce krátkého předspaření
Automatické a manuální dávkování kávy
Přednastavené množství mleté kávy a možnost programování množství mleté kávy pro 1 a 2 šálky
Obnova továrního nastavení
Manuální nastavení objemu kávy
Nastavení teploty vody (+/- 2 °C)
Funkce „Dry Puck“ – elektronický ventil pro odstranění přebytečné vody z kávy napěchované ve filtru po ukončení extrakce
Automatické vypouštění zbytkové vody z topného systému po použití funkce páry
Funkce Clean Me – světelná kontrolka indikuje potřebu spuštění čisticího procesu